Τόνος με ψητές μελιτζάνες και θυμάρι

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
2x160γρ. συσκευασίες RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
4 μελιτζάνες
μερικά τοματάκια τσέρι
μερικά κλαδάκια θυμάρι
100γρ. τυριού stracciatella
50γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
άλατι
πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° και πλένετε τις μελιτζάνες, τις τοποθετείτε σε αλουμινόχαρτο ολόκληρες και τις ψήνετε για περίπου 40 λεπτά. Τις γυρνάτε περιστασιακά ώστε να ψηθούν καλά στο εσωτερικό.

    2.Κόψτε τις τομάτες στη μέση και τις σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι, λίγο θυμάρι και αλάτι.

    3, Κόψτε τις μελιτζάνες στη μέση χωρίς να τις ξεφλουδίσετε και τοποθετείστε τις στα πιάτα.

    4. Προσθέστε το τυρί stracciatella και τις τομάτες, με λίγο λάδι και λίγο αλάτι και πιπέρι. Βάζετε τον τόνο στην κορυφή και σερβίρετε.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις