RIO mare, o τόνος που κόβεται με ένα κριτσίνι στα ιταλικά τραπέζια για πάνω από 50 χρόνια

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

1965

Η ίδρυση του Trinity Alimentari S.p.A., που τώρα μετονομάζεται σε Bolton Alimentari S.P.A.. Το Cermenate (Como) επιλέγεται ως τόπος κατασκευής αυτού που αργότερα θα γίνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας Τόνου στην Ευρώπη.

Στα 60 ‘s

Πάνω στην οικονομική άνθηση, οι Ιταλοί αρχίζουν να αναζητούν έναν πιο σύγχρονο και πρακτικό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων, χωρίς ωστόσο να θυσιάζουν την ποιότητα ή τη γεύση. Ο Τόνος RIO mare ήταν η απάντηση! Ξεκινώντας με τη διάσημη ροζ συσκευασία του, με την πάροδο των χρόνων, γίνεται το νούμερο ένα προϊόν της Ιταλίας. Ο κονσερβοποιημένος τόνος σε ελαιόλαδο συστήνεται στην αγορά. Όχι μόνο θυμίζει το άρωμα της θάλασσας, αλλά και καινοτομεί με τη συμπαγή αλλά τρυφερή υφή του: τόνος τόσο τρυφερός που κόβεται με ένα κριτσίνι!

 

1970

Το RIO mare γίνεται ηγετική μάρκα στην Ιταλική αγορά.

1978

Η Ελλάδα είναι η πρώτη ξένη χώρα στην οποία διανέμεται το RIO mare

Στα 70’s

Ο τόνος ποιότητας RIO mare αποτελεί πια ένα συνηθισμένο προϊόν στο καλάθι του Ιταλού καταναλωτή, που τον συνοδεύει μαζί του στο πικνίκ, ή βρίσκεται στο κελάρι του. Με ζυμαρικό ή σαλάτα; Δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι η λαχταριστή γεύση, τόσο αγαπητή από παιδιά και ενήλικες. Το RIO mare ως ηγέτης της ιταλικής αγοράς, σπάει τα σύνορα, και ξεκινάει να επεκτείνεται διεθνώς.

 

1986

Η πρώτη διαφημιστική εκστρατεία για το RIO mare Ιnsalatissime ξεκίνησε.

1987

Το «Mari Aperti», η εκστρατεία προώθησης του τόνου στο ελαιόλαδο, γίνεται η πιο ευρέως διαδεδομένη διαφημιστική εκστρατεία.

Στα 80 ‘s

Το RIO mare ανταποκρίνεται στην ανάγκη να δοθεί στον τόνο νέα, διαφορετική γεύση. Τόνος RIO mare al Naturale και Τόνος RIO mare σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Οι συνήθειες των Ιταλών αλλάζουν: περισσότερος χρόνος εκτός σπιτιού και λιγότερος χρόνος στην κουζίνα. Για να καταπολεμήσει τη μονοτονία των γευμάτων που είναι πάντα τα ίδια, το RIO mare προκαλεί τη φαντασία των καταναλωτών με το Insalatissime.

 

 

 

1992

Νέα φιλέτα σολομού RIO mare.

1996

RIO mare σνακ, που αργότερα μετονομάστηκε σε RIO mare Paté, ξεκίνησε.

Στα 90 ‘s
Διαδώστε το! Τα ψάρια είναι υγιεινά.
Ο τόνος, ο σολομός και το σκουμπρί έχουν εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικές πρωτεΐνες, και λίγες υγιεινές λιπαρές ουσίες, όπως τα λιπαρά οξέα Ωμέγα-3. Πολλές θρεπτικές πρωτεΐνες και μόνο λίγες, πραγματικά υγιεινές λιπαρές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των πολύτιμων λιπαρών οξέων Ωμέγα 3, από τα οποία ο τόνος, ο σολομός και το σκουμπρί έχουν εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα.
Το RIO mare συνδυάζει την απόλαυση του gourmet φαγητού με την υγιεινή διατροφή! Προσφέρει τα Φιλέτα Σολομού, τα Φιλέτα Σκουμπριού – και το RIO mare Paté, το πρώτο πατέ ψαριού. Ξεκινάει μια επανάσταση στα σνακ!

Το RΙΟ mare καινοτομεί στον κόσμο των γευσιγνωστών και των φανατικών της υγείας.

 

 

 

2000

To διάσημο slogan “Voulez-vous Paté avec moi?” παρουσιάζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην αγορά κυκλοφορεί το “RIO mare Φιλέτα Τόνου”. Η γεύση και η συμπαγής υφή είναι αποτέλεσμα μιας ειδικής μεθόδου μαγειρέματος.

Η ΝΕΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ

Βασισμένο στην ακαταμάχητη μελωδία του «Voulez-vous Patè avec moi;», το RIO mare Patè κατακτά την αγορά. Η αναζήτηση της αυθεντικότητας και της καινοτομίας διακρίνει τις τελευταίες καινοτομίες της μάρκας και δημιουργεί τα πιο μοναδικά προϊόντα της εταιρείας, για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους: το ” RIO mare Φιλέτα Τόνου”. Χειροποίητα και μαγειρεμένα στον ατμό.

 

 

 

ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ

«Τόσο Καλό» είναι το σύνθημα που καλωσορίζει τον Kevin Costner, τον νέο πρεσβευτή μάρκας του RIO mare!
Αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να παίξετε απευθείας στον ιστότοπό ή να βρείτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook, περιλαμβάνει μια βόλτα στα όμορφα τοπία στις ομορφιές του Αμάλφι. Ανακαλύπτουμε τις ταινίες του διάσημου ηθοποιού με ερωτήσεις και σύντομα κουίζ.

Νέα κυκλοφορεΙΕΣ το 2015

Το 2015 σηματοδοτεί την κυκλοφορία πολλών καινοτομιών, καινούργιων προϊόντων στο RIO mare, όπως το RIO mare Leggero και φιλέτο σκουμπριού στη σχάρα.

 

 

ΣΗΜΕΡΑ

Ο Alessandro Gassmann είναι ο νέος πρεσβευτής της μάρκας του RIO mare. Οι τελευταίες διαφημίσεις από τον Luca Miniero περιγράφουν διάφορα προϊόντα RIO mare που είναι πρακτικά, γευστικά και καλά για εσάς. Ο Gassmann, ένας ιδανικός εκπρόσωπος της μάρκας, και ο RIO mare, αποτελούν μια ομάδα που είναι καλή, τόσο καλή!

ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ

Ο ΝΕΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΜΑΣ

Ο Alessandro Gassmann είναι το νέο πρόσωπο του RIO mare. Ο Gassmann διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στις μαγευτικές διαφημίσεις του σκηνοθέτη Luca Miniero. Στο εκπληκτικό σκηνικό των πιο όμορφων πόλεων στην ακτή Αμάλφι, οι διαφημίσεις περιγράφουν διάφορα προϊόντα RIO mare που είναι πρακτικά, νόστιμα και ωραία για εσάς. Ο Gassmann, ένας ιδανικός εκπρόσωπος της μάρκας και το RIO mare, αποτελούν μια ομάδα που είναι καλή, τόσο καλή!