ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μάθετε από πού προέρχεται ο τόνος σας

Μια διαφανής δέσμευση, η ιχνηλασιμότητα των προϊόντων.

Ο τόνος που φτάνει στα τραπέζια εκατομμυρίων καταναλωτών, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, έχει τη δική του προέλευση, από την αλίευσή του έως την άφιξή του στα ράφια μεγάλων λιανέμπορων.

Και αυτή η πορεία είναι “γραμμένη” σε κάθε κουτί για να ενημερώνει τους καταναλωτές, από τη στιγμή που αλιεύεται μέχρι την επεξεργασία, τη κονσερβοποίηση και την αποστείρωση. Δεν μας ξεφεύγει πότε ο τόνος!

Στα σκάφη, στο εργοστάσιο, στα εργαστήρια που διεξάγουν ελέγχους και αναλύσεις όλων των τύπων στο προϊόν, ο τόνος ταξιδεύει με το δικό του όνομα, με επώνυμο και διεύθυνση: γνωρίζουμε από ποια θάλασσα έρχεται και με ποιο πλοίο ταξίδεψε, την παρτίδα με την οποία έφτασε στο εργοστάσιο που κονσερβοποιήθηκε και σε ποιο κουτί συσκευάστηκε.

Σε περίπτωση ελαττωμάτων, αυτό επιτρέπει την ανίχνευση παρόμοιων ελαττωμάτων σε άλλα προϊόντα, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, προκειμένου να ληφθούν διορθωτικά μέτρα. Επίσης, καθιστά δυνατή την αξιολόγηση της ποιότητας των εργασιών που πραγματοποιούνται από συγκεκριμένο προμηθευτή ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε στο qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

Μάθετε από πού προέρχεται ο τόνος σας

Για πληροφορίες, μεταβείτε στη σελίδα Επαφές

Προκειμένου να γίνει όλο και πιο άμεση και διαφανής η σχέση με τους καταναλωτές μας, έχουμε δημιουργήσει ένα κανάλι που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο. Γράψτε μας και πείτε μας τις αμφιβολίες σας, τα αιτήματά σας, τις ερωτήσεις σας.


Οι ειδικοί μας θα σας απαντήσουν αμέσως: στην ερώτησή σας θα ακολουθήσει η απάντησή μας.