Κους Κους με Τόνο, λιαστές ντομάτες και καλαμπόκι
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
240γρ. κους-κους
150γρ. καλαμπόκι
15-20 λιαστές τομάτες
3x80γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
μισό πράσο
50γρ. ελαιόλαδο
φρέσκια μέντα
αλάτι
240γρ. κους-κους
150γρ. καλαμπόκι
15-20 λιαστές τομάτες
3x80γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
μισό πράσο
50γρ. ελαιόλαδο
φρέσκια μέντα
αλάτι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Μουλιάστε το κους-κους σε μισό λίτρο ζεστό νερό, προσθέστε μία πρέζα αλάτι, καλύψτε το και περιμένετε για λίγα λεπτά να μαλακώσει το κουσκούς.
2. Κόψτε το πράσο σε λεπτές φέτες και τις λιαστές ντομάτες σε λωρίδες, στη συνέχεια τα μαγειρεύετε με δύο κουταλιές της σούπας νερό σε αντικολλητικό τηγάνι.
3. Τοποθετήστε τις λιαστές ντομάτες και το πράσο σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέστε τον τόνο.
4. Προσθέστε το καλαμπόκι αφού το ξεπλύνετε με κρύο νερό και το κους-κους. Γαρνίρετε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και με λίγη φρέσκια μέντα.