Τόνος με Πιπεριά Τσίλι με δύο Τύπους Καρότων και Τυρί Stracciatella

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
3x80γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο Πικάντικος
400g τυρί Stracciatella
4 καρότα
4 μαύρα καρότα
μισό λάχανο
μια χούφτα βασιλικού
40γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου
λίγες πράσινες φύτρες
αλάτι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος σε Ελαιόλαδο Πικάντικος

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Ξεφλουδίστε τα καρότα και κόψτε τα σε στικς.

    2. Συντρίψτε τις σκελίδες σκόρδου χωρίς να τις ξεφλουδίσετε. Σωτάρετε το σκόρδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι, προσθέτετε τα καρότα, αλατίστε και μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για λίγα λεπτά, γυρίζοντας τα που και που.

    3. Τοποθετήστε το τυρί stracciatella σε ένα πιάτο, προσθέστε τα μαγειρεμένα καρότα, τον τόνο με τσίλι και γαρνίρετε τις φύτρες στην κορυφή. Περιχύστε ωμό λάδι και σερβίρετε με ρουστίκ ψωμί.