Σολομός με Σάλτσα Αβοκάντο

Συστατικά

Υλικά για 4 άτομα:
4 συσκευασίες 125 γρ. Rio Mare Φιλέτο Σολομού στη Σχάρα
2 αβοκάντο
¼ κόκκινο κρεμμύδι
χυμός από 1 λάιμ
300 γρ. ντοματίνια
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και 100 γρ. ντοματίνια. Κόψτε τα υπόλοιπα ντοματίνια στα 4.

    2. Κόψτε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε τα κουκούτσια. Αφαιρέστε τη σάρκα με ένα κουτάλι, τοποθετήστε τη σε ένα μπολ και λιώστε τη με ένα πιρούνι. Προσθέστε τον χυμό λάιμ, τον μαϊντανό και 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε τα ψιλοκομμένα ντοματίνια και το κρεμμύδι.

    3. Προσθέστε στα ντοματίνια το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Στραγγίξτε τα φιλέτα σολομού και τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα. Προσθέστε τη σάλτσα αβοκάντο και τα ντοματίνια και πασπαλίστε τα με λίγο πιπέρι και τον μαϊντανό.