Σάντουιτς με τόνο, αγκινάρα σχάρας και λιαστή ντομάτα (Ιταλία)

Συστατικά

Υλικά για 4 άτομα:
4 τραγανά ψωμάκια πασπαλισμένα με σπόρους
2 συσκευασίες 120 γρ. Rio Mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
8 αγκινάρες σχάρας σε λάδι
4 λιαστές ντομάτες σε λάδι
160 γρ. τυρί κρέμα αλοιφή
μερικά φύλλα βασιλικού
μαύρο πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Κόψτε τα ψωμάκια στη μέση. Κόψτε τις αγκινάρες σε χοντρές φέτες και τις λιαστές ντομάτες σε χοντρά κομμάτια.

    2. Αλείψτε άφθονο τυρί κρέμα στο κάτω μέρος από κάθε ψωμάκι, προσθέστε τον τεμαχισμένο τόνο, τις αγκινάρες και τις λιαστές ντομάτες.

    3. Γαρνίρετε με τα φύλλα φρέσκου βασιλικού κομμένα στο χέρι και πιπέρι. Κλείστε τα σάντουιτς και σερβίρετε.

    4. Μπορείτε επίσης να ψήσετε τα ψωμάκια για μερικά λεπτά πριν να τα γεμίσετε, για ακόμα πιο τραγανή υφή.