Σαλάτα με Τόνο, μάραθο και αβοκάντο
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
1x160γρ. RIO mare Τόνος al Naturale
1 βολβός μάραθου
100γρ. καλαμπόκι
1 αβοκάντο
2 καρότα
40γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι χυμός λεμόνι
αλάτι πιπέρι
1x160γρ. RIO mare Τόνος al Naturale
1 βολβός μάραθου
100γρ. καλαμπόκι
1 αβοκάντο
2 καρότα
40γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι χυμός λεμόνι
αλάτι πιπέρι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε τα καρότα. Αφαιρέστε το επάνω και το κάτω μέρος της βολβού του μάραθου, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα αιχμηρό μαχαίρι για να κόψετε το μάραθο σε λεπτές φέτες.
2. Βάλτε όλα τα λαχανικά σε ένα πιάτο και προσθέστε λάδι, το χυμό λεμονιού και αλάτι και πιπέρι.
3. Στραγγίστε τον τόνο και κόψτε το σε κομμάτια. Προσθέστε τον στα λαχανικά, ρίξτε το καλαμπόκι και σερβίρετε.