Μπρουσκέτες με σολομό και Ραντίτσιο

Συστατικά

Υλικά για 4 άτομα:
2 συσκευασίες 125 γρ. Rio Mare Καπνιστό Φιλέτο Σολομού
1 καρδιά από ώριμο κόκκινο ραντίτσιο
4 μπρουσκέτες (με τραγανή κρούστα και μαλακές στο εσωτερικό)
8 λεπτές φέτες Έμενταλ
λίγη καρυδόψιχα
40 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Φιλέτο σολομού σε ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Πλύνετε το ραντίτσιο, χωρίστε το σε φύλλα και τοποθετήστε το σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο. Σοτάρετέ το για 5 λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Πασπαλίστε με αλάτι και κατεβάστε το από τη φωτιά.

    2. Κόψτε τις μπρουσκέτες στη μέση για να έχετε 8 κομμάτια. Τοποθετήστε σε κάθε κομμάτι 1 φέτα τυρί, μισό στραγγισμένο φιλέτο σολομού, λίγη καρυδόψιχα, λίγο πιπέρι και ένα φύλλο ραντίτσιο.

    3. Ψήστε τις μπρουσκέτες σε πολύ ζεστό φούρνο (200°C) για 2 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνουν τραγανές. Σερβίρετε τις μπρουσκέτες καυτές.