Φιλέτα Σαρδέλας με Μελιτζάνα στη Σχάρα και Ντομάτες

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
2x120γρ. RIO mare Φιλέτα Σαρδέλας σε Ελαιόλαδο
6 ώριμες ντομάτες
1 μελιτζάνα
2 σκελίδες σκόρδο
μερικά κλοναράκια θυμάρι
20γρ. τριμμένη παρμεζάνα
λάδι
αλάτι
πιπέρι
ζάχαρη

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Φιλέτα Σαρδέλας σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200°.

    2. Κόψτε τις ντομάτες στη μέση και τις μελιτζάνες σε φέτες πάχους περίπου 2 εκ. Ψιλοκόψτε το σκόρδο.

    3. Λαδώστε ένα ταψί και τοποθετήστε τα κλοναράκια θυμάρι και το σκόρδο, βάλτε τις ντομάτες και τις μελιτζάνες απο πάνω, ρίξτε λίγο λάδι στα λαχανικά, αλατοπιπερώστε και προσθέστε τη ζάχαρη στις τομάτες.

    4. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τρυφερά. Ρίξτε στις μελιτζάνες τη τριμμένη παρμεζάνα και αφήστε τη να λιώσει απο τη θερμότητα.

    5. Τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα πιάτο μαζί με τα Φιλέτα Σαρδέλας. Σερβίρετε αμέσως.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις