Λαχταριστή πίτσα με Insalatissime Mexicana & Τόνος

Συστατικά

Υλικά για 4 άτομα:
2 συσκευασίες 160 γρ. Rio Mare Insalatissime Mexicana & Τόνος
1 πακέτο ζύμη για ορθογώνια πίτσα
400 γρ. τομοταπολτός
300 γρ. μοτσαρέλα
100 γρ. τριμμένο Έμενταλ
60 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
λίγη ρίγανη
αλάτι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Insalatissime Mexicana & Τόνος

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Ανακατέψτε τον ντοματοπολτό με λίγο λάδι, ρίγανη και λίγο αλάτι. Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κύβους.

    2. Λαδώστε καλά ένα ορθογώνιο ταψί και ανοίξτε τη ζύμη σχηματίζοντας μια μικρή κρούστα γύρω-γύρω. Απλώστε πάνω της τον ντοματοπολτό, τους κύβους μοτσαρέλα και το τριμμένο Έμενταλ. Τοποθετήστε το ταψί στον φούρνο και ψήστε την πίτσα για 30 λεπτά περίπου για να ψηθεί καλά η ζύμη.

    3. Ανακατέψτε καλά τα Rio Mare Insalatissime Mexicana & Τόνος και απλώστε τα πάνω στην πίτσα. Ψήστε την πίτσα για 1-2 λεπτά ακόμα για να αναδειχθούν όλες οι γεύσεις.

    4. Σερβίρετε αμέσως.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις