Φέτες πολέντα στη σχάρα με φιλέτα σαρδέλας και πράσινη σάλτσα

Συστατικά

Υλικά για 4 άτομα:
3 συσκευασίες 105 γρ. Rio Mare Φιλέτα Σαρδέλας σε Ελαιόλαδο με Πιπεριά Τσίλι
200 γρ. έτοιμη πολέντα που κόβεται σε φέτες
1 ματσάκι μαϊντανός
1 κρεμμύδι
20 γρ. βούτυρο
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
60 ml γάλα
αλάτι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Φιλέτα Σαρδέλας με Πιπέρια Τσίλι

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Ψήστε τις φέτες πολέντα στη σχάρα και κόψτε τις στη μέση. Κόψτε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και ψιλοκόψτε τον μαϊντανό.

    2. Σοτάρετε το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και το βούτυρο, προσθέστε το γάλα, πασπαλίστε με αλάτι και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τον μαϊντανό και κατεβάστε από τη φωτιά.

    3. Μοιράστε τη σάλτσα στις ψημένες φέτες πολέντα. Προσθέστε σε κάθε φέτα 2-3 φιλέτα σαρδέλας και σερβίρετε αυτό το νόστιμο πιάτο ζεστό.