Ρολά με τόνο και αγγούρι (Ελλάδα)

Συστατικά

Υλικά για 4 άτομα:
3 συσκευασίες 80 γρ. Rio Mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
100 γρ. γιαούρτι
2 αγγούρια
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Χρησιμοποιήστε έναν κόφτη λαχανικών «μαντολίνο» για να κόψετε τα αγγούρια σε ομοιόμορφες μακρόστενες λωρίδες. Αλατίστε τις λωρίδες και αφήστε τις να στραγγίξουν για μερικά λεπτά. Στεγνώστε τις με χαρτί κουζίνας.

    2. Στο μεταξύ, στραγγίξτε καλά τον τόνο και χωρίστε τον σε κομμάτια.

    3. Γαρνίρετε κάθε λωρίδα αγγουριού με λίγο γιαούρτι και ένα κομμάτι τόνο, τυλίξτε την και στερεώστε την με μια οδοντογλυφίδα.

    4. Τοποθετήστε τα ρολά σε μια πιατέλα, πασπαλίστε τα με πιπέρι και ραντίστε τα με λάδι.

    5. Για περισσότερη γεύση, συνοδεύστε τα με ντοματοσαλάτα.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις