Σπαγγέτι “Alla Carbonara” με Τόνο και Κολοκυθάκια

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
350γρ. χοντρά σπαγγέτι
1x160 γρ RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
3 κολοκυθάκια
2 κρόκοι αυγών και 1 ολόκληρο αυγό
4 κουταλιές φρέσκια κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
40γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
μαύρο πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Βράστε σε μία κατσαρόλα άφθονο αλατισμένο νερό. Προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν al dente.

    2. Στο μεταξύ κόψτε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, και σοτάρετέ τα σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο προσθέτοντας λίγο αλάτι.

    3. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ με την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα, έπειτα προσθέστε τα κολοκυθάκια και το στραγγισμένο τόνο.

    Στο τέλος προσθέσετε και τα ζυμαρικά αφού πρώτα τα έχετε σουρώσει.

    4. Ανακατέψτε καλά ώστε τα ζυμαρικά να απορροφήσουν τη σάλτσα.

    5. Ρίξτε μπόλικο μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως. Έξτρα συμβουλή:

    Προσθέστε μερικά κομμένα φύλλα βασιλικού στα ζυμαρικά.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις