Λεπτή Ομελέτα με Τόνο, Κρεμμυδάκια και Μοτσαρέλα

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
300γρ. Μοτσαρέλα
6 αυγά
1x160γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 μεγάλο ματσάκι μαϊντανό
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια και σοτάρετέ τα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι.

    2. Ψιλοκόψτε το μαϊντανό και ρίξτε το σε ένα μπολ μαζί με τα αυγά, λίγο αλάτι και πιπέρι. Χτυπήστε το μείγμα δυνατά για λίγα λεπτά και όταν αφρατέψει, προσθέστε τα κρεμμυδάκια.

    3. Στη συνέχεια, κόψτε τη μοτσαρέλα σε κύβους. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και δυναμώστε τη φωτιά. Ρίξτε μέσα το μείγμα με τα αυγά, χαμηλώστε τη φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να αρχίσουν τα αυγά να γίνονται ομελέτα.

    4. Προσθέστε τη μοτσαρέλα και το στραγγισμένο τόνο, προσέχοντας ώστε η επιφάνεια να είναι ομοιόμορφη και αφήστε τα υλικά να μαγειρευτούν σε πολύ χαμηλή φωτιά.

    5. Διπλώστε την ομελέτα και σερβίρετε αμέσως, ζεστή και αφράτη.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις