Φαρφάλες με Σολομό

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
350γρ. ζυμαρικά farfalle
1x125γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Καπνιστή Γεύση & Πιπέρι
200γρ κρέμα γάλακτος
60 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Ένα ματσάκι μαϊντανό
1 πορτοκάλι
Αλάτι και πιπέρι για την γεύση

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Σολομός Φιλέτο σε Καπνιστή Γεύση & Πιπέρι

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Βράστε αλατισμένο νερό σε ένα μεγάλο σκεύος. Ρίξτε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν «al dente».

    2. Ενώ το ζυμαρικό μαγειρεύεται, αφαιρέστε μερικές λωρίδες - ξύσμα από το πορτοκάλι και βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με την κρέμα, το τριμμένο τυρί παρμεζάνα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τον καλά στραγγισμένο σολομό.

    3. Ρίξτε τα στραγγισμένα ζυμαρικά μέσα στο σκεύος και ανακατέψτε καλά σε μεσαία φωτιά για δύο λεπτά μέχρι να αναμειχθούν καλά. Σερβίρετε αμέσως.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις