Crostini με σολομό και Ραντίτσιο

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
2x150γρ. RIO mare Φιλέτα Σολομού σε Ελαιόλαδο
2 κόκκινα ραντίτσιο
1 μικρό κρεμμύδι
4 φέτες ψωμί «casereccio» (ψωμί εξωτερικά τραγανό και μαλακό στο εσωτερικό)
8 λεπτές φέτες 'Εμενταλ τυρί
Λίγα καρύδια
40γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Φιλέτο σολομού σε ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Κόψτε το κρεμμύδι και τηγανίστε το σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο. Προσθέστε το ραντίτσιο σε λεπτόκομμένες φέτες, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε για λίγα λεπτά.

    2. Τοποθετήστε σε κάθε φέτα ψωμιού με το radicchio, τις φέτες 'Εμενταλ και μισό φιλέτο σολομού. Γαρνίρετε με τα καρύδια και ένα φύλλο ραντίτσιο. Πασπαλίστε με πιπέρι.

    3. Ψήνετε σε ζεστό φούρνο για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και το ψωμί να είναι τραγανό. Σερβίρετε ζεστό.