Σκιουφιχτά με Φιλέτα Σκουμπριού, μοτσαρέλα και ξύσμα λεμονιού

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
400 γρ. Σκιουφιχτά
2 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα al Naturale
200 γρ. τυρί fiordilatte
1 φρέσκο ​​κρεμμύδι
1 λεμόνι
λίγα φύλλα μέντας
1 ματσάκι βασιλικός
δεντρολίβανο για τη διακόσμηση

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα al Naturale

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Ετοιμάστε μία βινεγκρέτ με μερικές κουταλιές λάδι, μια πρέζα αλάτι, μία πρέζα μαύρο πιπέρι, τα ψιλοκομμένα βότανα και το ξύσμα ενός λεμονιού.

    2. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο, βραστό νερό μέχρι να γίνουν "al dente". Στραγγίξτε τα και ξεπλύνετέ τα με κρύο τρεχούμενο νερό για να σταματήσετε τη διαδικασία βρασμού, και στη συνέχεια περιχύστε τα με τη βινεγκρέτ.

    3. Κόψτε το fiordilatte σε μικρά κομμάτια και αφήστε το να στραγγίξει σε ένα σουρωτήρι. Ζεστάνετε μια κουταλιά με λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέστε το Σκουμπρί, κομμένο σε μικρά κομμάτια, σβήστε τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει. Προσθέστε το fiordilatte και το Σκουμπρί στα ζυμαρικά, ανακατέψτε καλά και προσθέστε λίγο ακόμα ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Στήσιμο πιάτου: Σερβίρετε τα σκιουφιχτά σε μπολ ζυμαρικών, γαρνιρισμένα με ψιλοκομμένου φρέσκο κρεμμύδι, δεντρολίβανο, πιπέρι, ξύσμα λεμονιού, βασιλικό και φύλλα μέντας.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις