Σολομός Ογκρατέν

Συστατικά

Υλικά για 4 Μερίδες:
1x125γρ. RIO mare Φιλέτο Σολομού σε Ελαιόλαδο
300γρ. κόκκινα και κίτρινα τοματάκια Datterini
3 φέτες λευκό ψωμί
1/2 σκελίδα σκόρδο
30γρ.τριμμένο τυρί παρμεζάνα
μια χούφτα φύλλα μαϊντανού
μια πρέζα ρίγανη
αλάτι για τη γεύση

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Φιλέτο σολομού σε ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1 - Βράστε αλατισμένο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ρίξτε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε μέχρι να είναι «al dente».

    2. Ενώ τα ζυμαρικά μαγειρεύονται, αφαιρέστε μερικές λωρίδες ξύσμα πορτοκαλιού και βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με την κρέμα, το τριμμένο τυρί παρμεζάνα, τον μαϊντανό που ψιλοκομμένο και τον καλά στραγγισμένο σολομό.

    3. Ρίξτε το αποστραγγιζόμενο ζυμαρικό μέσα στην κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά για δύο λεπτά μέχρι να αναμειχθεί καλά. Σερβίρετε αμέσως

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις