Πίτσα με τόνο, κόκκινα κρεμμύδια και ντοματίνια

Συστατικά

Υλικά για 1 πίτσα
500 γρ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
2 συσκευασίες 80 γρ. Rio Mare Τόνος με Πιπεριά Τσίλι από την Καλαβρία
1 γλυκό κόκκινο κρεμμύδι
300 γρ. μοτσαρέλα
200 γρ. ντοματίνια
60 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κτγ ρίγανη
1 ματσάκι φύλλα βασιλικού

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος σε Ελαιόλαδο Πικάντικος

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 210°C και κόψτε τη μοτσαρέλα σε κύβους.

    2. Λαδώστε ένα ταψί για πίτσα. Απλώστε τη ζύμη στο ταψί, πιέστε τη με τα δάχτυλά σας και απλώστε την στις πλευρές του ταψιού. Αλείψτε ελαφρά την επιφάνειά της με λίγο ελαιόλαδο.

    3. Κόψτε τα ντοματίνια στα 4 και απλώστε τα πάνω στη ζύμη. Κόψτε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τη μοτσαρέλα σε κύβους και απλώστε τα κι αυτά πάνω στη ζύμη. Πασπαλίστε με 1 πρέζα αλάτι, τη ρίγανη και ραντίστε με άφθονο ελαιόλαδο.

    4. Ψήστε την πίτσα σε πολύ ζεστό φούρνο για 25 λεπτά περίπου. Προσθέστε τον τόνο μερικά λεπτά προτού ψηθεί η πίτσα. Έτσι, θα απορροφήσει όλες τις γεύσεις και δεν θα ξεραθεί. Αφαιρέστε την πίτσα από τον φούρνο, γαρνίρετε με τον βασιλικό και σερβίρετε.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις