Linguine με Τόνο και Μπιζέλια

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
350γρ. linguine
1x160γρ. RIO mare Τόνος σε ελαιόλαδο
1 καρότο - 1 σέλερι (το λευκό μέρος)
½ κρεμμύδι
200γρ. φρέσκος αρακάς
1 ώριμη ντομάτα
30γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φρέσκος ​​μαϊντανός - αλάτι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Γεμίστε μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό. Προσθέστε αλάτι και φέρτε σε βρασμό. Προσθέστε τα ζυμαρικά να βράσουν.

    2. Πλύντε τα λαχανικά. Κόψτε το καρότο και την ντομάτα σε κύβους. Κόψτε σε φέτες το σέλινο, ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό.

    3. Σοτάρετε τα λαχανικά (εκτός από τον μαϊντανό και την ντομάτα) σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Προσθέστε τα μπιζέλια και μαγειρέψτε για περίπου 10 λεπτά. Προσθέστε το αλάτι και την τομάτα σε κύβους, τον στραγγισμένο τόνο και τον μαϊντανό. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά μετά από περίπου ένα λεπτό.

    4. Στραγγίστε τα ζυμαρικά και περιχύστε με τη σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως και απολαύστε. Μια άλλη ιδέα

    Αντικαταστήστε τα μπιζέλια με κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες ζουλιέν.