Ψωμί Crostini με Ψητά Αχλάδια και Σκουμπρί

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
8 φέτες ψωμιού σίκαλης
1 κόκκινο ραντίτσιο
2 αχλάδια
4x120γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
200γρ. τυρί Caprino (κατά προτίμηση με χαμηλά λιπαρά)
20γρ. κουκουνάρι
1 λεμόνι
4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Φρυγανίστε τις φέτες ψωμιού σίκαλης.

    2. Κόψτε τα αχλάδια σε φέτες χωρίς να τα ξεφλουδίσετε, αφαιρέστε τους σπόρους τους και ψήστε τα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. 'Επειτα, ψήστε τα φύλλα ραντίτσιο.

    3. Καβουρδίστε τα κουκουνάρια σε ένα μικρό τηγάνι. Τοποθετήστε το τυρί Caprino σε ένα δοχείο ανάμειξης, προσθέστε το χυμό λεμονιού, το μαύρο πιπέρι και το Ελαιόλαδο και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί για να δημιουργηθεί μια κρεμώδη σάλτσα.

    4. Τοποθετήστε το crostini σε ένα πιάτο: βάζετε ένα φύλλο radicchio στο ψωμί σικάλεως, στη συνέχεια μερικές κουταλιές απο την σάλτσα και τελειώστε τοποθετόντας το αχλάδι, τα στραγγισμένα φιλέτα σκουμπριού και τα ψητά κουκουνάρια.